Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ενεργειακή Αιμορραγία


Ίσως έχεις παρατηρήσει τα παρακάτω συμπτώματα όταν συναναστρέφεσαι συγκεκριμένα άτομα:

- σε πιάνει ξαφνικός πονοκέφαλος
- νιώθεις να απειλείσαι χωρίς προφανή λόγο
- χάνεις ανεξήγητα το κέφι σου
- σταυρώνεις ασυναίσθητα τα χέρια σου στο στήθος
- σέρνεσαι για το υπόλοιπο της μέρας
- σε κυριεύουν σκέψεις απελπισίας
- νιώθεις ότι πρέπει να απολογηθείς για κάτι
- αισθάνεσαι ενοχή χωρίς να ξέρεις γιατί

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους - βαμπίρ ενέργειας. Το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι την ταυτότητα τους. Η ενέργεια τους βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα εξαιτίας του τρόπου σκέψης και κατ' επέκταση του τρόπου ζωής τους. Εντοπίζουν τα θύματα τους και τα πλευρίζουν φορώντας ένα ευγενικό και φιλικό προσωπείο, προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες. Έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις ερωτήσεις προσωπικού χαρακτήρα, γιατί μ' αυτό τον τρόπο κάνουν το θύμα τους να ανοιχτεί και να του ρουφήξουν άφθονη ζωτική ενέργεια. 

Η διάθεση τους είναι αντιστρόφως ανάλογη από εκείνη του θύματος: το βαμπίρ έρχεται στην παρέα ψόφιο και φεύγει ορεξάτο, ενώ το θύμα έρχεται γελαστό και ανυποψίαστο και φεύγει με πατερίτσες.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις, είναι να βοηθήσεις ένα βαμπίρ που καταρρέει και σε πλησιάζει με ψεύτικο ενδιαφέρον.

Το μόνο αποτελεσματικό φάρμακο είναι να καταφέρουμε να αναπτύξουμε την διαίσθηση μας ωστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε ποιοι άνθρωποι μας κάνουν να νοιώθουμε χαλαρά και όμορφα.


Πηγή.misoadeio blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου