Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η λυχνία Rife Συντρίβει μικρόβιαΟ Ίων Μάγγος μετά από πολλά χρόνια ερευνών, μας αποκαλύπτει σε ένα μακροσκελές άρθρο του  τις επιπτώσεις και τα λάθη που διαπράττονται,  αγνοώντας  τις ανακαλύψεις που είχε κάνει ο Dr Royal Raymond Rife.  Διαβάστε τη αναφέρει στο άρθρο του αυτό, που είναι άκρως ενημερωτικό και έχει πολύ ενδιαφέρων για τους καιρούς που ζούμε…

Έγραφα στο άρθρο μου «Ψάχνοντας Μια Συχνότητα για τον Cryptocides primordiales» τον Αύγουστο του 2014 στο περιοδικό Strange:

«Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!»

«Το ορθόδοξο ιατρικό ιερατείο-κατεστημένο της εγωπάθειας, της ανηθικότητας και  των πολλών (μαύρων) χρημάτων, δυσαρεστείται και επιδιώκει να εξουδετερώνει, να καταστρέφει ή και να δολοφονεί, με περίεργα ατυχήματα ή με την βοήθεια των ιδρυμάτων τους ψυχιατρικών ή φυλακών, όσους αμφισβητούν τις ήδη παγιωμένες πεποιθήσεις του, όπως πολύ ορθά και λογικά κάνει, κάθε καθώς πρέπει παγ(ι)ωμένο δόγμα που σέβεται τον εαυτό του. Συνήθως ο οραματιστής που το αμφισβητεί πληρώνει βαρύ τίμημα για αυτήν του την «αίρεση».

«Τα Πάντα Ταλαντώνονται: Ο Rife αδιαφορούσε για την διαμάχη, αυτών που είδαν και αυτών που είχαν γνώμη χωρίς να έχουν δει τους ζωντανούς ιούς, προτιμούσε να επικεντρωθεί στην τελειοποίηση της μεθόδου του, της καταστροφής αυτών των μικροσκοπικών θανατηφόρων ιών. Χρησιμοποίησε την ίδια αρχή για να τους σκοτώσει, με αυτήν που τους έκανε ορατούς, τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ. Αυξάνοντας την ισχύ της συχνότητας που συντονιζόταν φυσικά με αυτά τα μικρόβια, ο Rife αύξησε τις φυσικές τους ταλαντώσεις έως του παραμορφώθηκαν και διαλύθηκαν από το δομικό στρες.

Ο  Rife ονόμασε την συχνότητα «θανάσιμο ρυθμό ταλάντωσης» ή «ΜΟΡ» και ο οποίος δεν επηρέαζε τα γειτονικά κύτταρα. Τα σημερινά μηχανήματα Rife χρησιμοποιούν αρμονικές των συχνοτήτων που φαίνονται στην οθόνη. Το μήκος κύματος της καθεαυτού συχνότητας που φαίνεται (770hz, 880hz, κλπ.) είναι πολύ μεγάλο, για να επιτελέσει τον σκοπό του.»

Το αποτέλεσμα των Κυμάτων Πλάσματος σε Επιλεγμένους Μικροοργανισμούς: Ας δούμε λοιπόν τι αποτέλεσμα είχε η χρήση της λυχνίας Rife, μιας 100 watt ‘Phanotron’ λυχνία πλάσματος σε απόσταση 12,5 πόντους από το μικροσκόπιο σε πείραμα που ε΄γινε και όλα τα αποτελέσματα τραβήχτηκαν σε βίντεο το 2007. Το πείραμα έγινε στο Skidmore College στις ΗΠΑ.

Μια λυχνία με αέριο Ήλιο κλεισμένο σε μια γυάλινη σφαίρα με γωνιακά ηλεκτρόδια (γνωστή ως λυχνία Phanotron) διεγείρεται σε κατάσταση πλάσματος (η τέταρτη κατάσταση της ύλης) χρησιμοποιώντας τετραγωνικούς παλμούς ακουστικών συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν κατά πλάτος μια ραδιοσυχνότητα (φέρον σήμα) περίπου 27Mhz.

Η δουλειά ήταν να επιχειρηθεί ανεξάρτητα η επιβεβαίωση της δουλειάς από το 1930 του Royal Raymond Rife, του λαμπρού εφευρέτη του «Universal Microscope», που ανέπτυξε παρόμοιες συσκευές πλάσματος και χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν στάσιμα κύματα μέσα σε διάφορους παθογενείς  οργανισμούς.

Η έρευνα επικεντρώθηκε  σε απλούς και αβλαβείς οργανισμούς , περιλαμβάνοντας τους Vorticella, Blepharisma και Paramecium Caudatum. Η πρόκληση της δουλειάς ήταν να βρεθεί ο σωστός συνδυασμός των συχνοτήτων, η συχνότητα του φέροντος κύματος και της ακουστικής συχνότητας που θα δημιουργούσαν στάσιμα κύματα μέσα στους μικρο-οργανισμούς σε μια προσπάθεια να αφαιρεθεί η ζωτικότητα από τις νορμάλ του βιολογικές δραστηριότητες.

Αυτή είναι μια έρευνα για την απόδειξη της έννοιας που είχε αρκετή επιτυχία, αλλά ο αριθμός των μεταβλητών που εμπλέκονται είναι τόσο μεγάλος που απαιτεί σημαντικό χρόνο και προσπάθεια για να βρεθεί η σωστή ισορροπία των μεταβλητών που οδηγεί σε μια προβλέψιμη και επαναλαμβανόμενη επιτυχία.

Ένας τελικός στόχος αυτής της έρευνας ήταν η εξουδετέρωση των παθογόνων οργανισμών μέσα στο ανθρώπινο σώμα χωρίς επικίνδυνα φάρμακα.  Η ελονοσία για να χρησιμοποιήσουμε μόνο ένα παράδειγμα μπορεί να θεραπευτεί χωρίς φάρμακα εάν αυτή η έρευνα είναι επιτυχής. Η ελονοσία ακόμη απειλεί ένα σοβαρό ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού σε διάφορες χώρες.

Ημερολόγιο 21-12-2007

Άλλαξε η βασική διάταξη του εργαστηρίου. Αντί για την σφαιρική λυχνία  πλάσματος Phanotron γεμάτη με Ήλιο, τοποθετήθηκε μια λυχνία μήκους 45 πόντων, 2,5 εκατοστά διάμετρο γυάλινη λυχνία πλάσματος γεμάτη με ένα μίγμα Αργού /Νέον που χρησιμοποιείται με ένα πιο ισχυρό ενισχυτή (αντί για τον ενισχυτή των 100 watt, ένας ενισχυτής PEP των 300 watt από την Plasmasonics Ltd και συνδέθηκε με την μακριά λυχνία πλάσματος.

Το πείραμα αυτήν την νύχτα είχε μεγάλη επιτυχία και ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ο επαγωγέας μέσα στο tuner της κεραίας έπρεπε να αλλαχθεί για να δουλεύει με αυτήν την μακριά λυχνία πλάσματος. Έτρεξε ένα σέτ συχνοτήτων που ξεκινούσε με τους 924Hz συν την 11η αρμονική της. Οι οργανισμοί έμειναν τελείως ανεπηρέαστοι αρχικά. Η ενισχυμένη συχνότητα αρχικά αυξάνονταν κατά 1Hz κάθε 5 λεπτά. Ξαφνικά όταν η συχνότητα έφθασε τους 930 Hz (συν την 11η αρμονική (και τα δύο κύματα ήταν τετραγωνικοί παλμοί με 50% duty cycles)), η πλειονότητα των οργανισμών σταμάτησε να κολυμπά. Αμέσως μετά βιντεοσκοπήθηκε η κλασσική πλήρης και μερική διάλυση των οργανισμών.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μπορέσαμε να βιντεοσκοπήσουμε βιολογικά αποτελέσματα που προκαλούνται από αυτήν την μακριά λυχνία πλάσματος γεμάτη με Αργό /Νέον. Υπάρχουν κάποιες αρχικές ενδείξεις ότι η απόσταση από την λυχνία πρέπει να είναι σημαντική για να επιτευχθούν αποτελέσματα στους βιολογικούς οργανισμούς, και διαπιστώθηκε αναπάντεχα, μερικές φορές ότι κινούμενη η λυχνία μακριά από το μικροσκόπιο είναι πιο αποτελεσματικό από το να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ημερολόγιο 28-09-2004, 03-10-2004 και 07-10-2007

Νέο βίντεο λήφθηκε κατά την διάρκεια αυτών των τριών νυχτών στο εργαστήριο. Τα πρώτα 18 λεπτά του βίντεο δείχνουν την πλήρη καταστροφή των οργανισμών. Η απομένουσα ώρα του βίντεο δείχνει περισσότερους οργανισμούς που έχουν εξουδετερωθεί/απονεκρωθεί  (σταμάτησαν οι βιολογικές λειτουργίες) και καταστράφηκαν μερικώς η παραμορφώθηκε το σχήμα τους από το πείραμα του πλάσματος. Μερικές νέες συχνότητες ανακαλύφθηκαν που επηρέασαν τους οργανισμούς για πρώτη φορά: ΤΡΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ χρησιμοποιήθηκαν επιτυχώς για να καταστρέψουν μερικούς μικρό-οργανισμούς.  Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μια ΤΡΙΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ χρησιμοποιήθηκε στο εργαστήριο με επιτυχία.

Ημερολόγιο 21-09-2007

Μια ιστορική πρωτιά. Αυτή την νύχτα στείλανε την μουσική του κονσέρτου για Cello σε C Major του Haydn μέσω του φωτός της λυχνίας πλάσματος μαζί με άλλες δύο συχνότητες (κάθε μια ένας τετραγωνικός παλμός).  Προς κατάπληξη και χαρά των ερευνητών η «μουσική» κατάφερε να καταστρέψει αρκετούς οργανισμούς μπροστά στην βιντεοκάμερα! Όχι μόνον είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η μουσική του Haydn στάλθηκε μέσα από μια πειραματική διάταξη ραδιοσυχνότητας παλλόμενου πλάσματος που χρησιμοποιούταν σε ένα βιολογικό πείραμα. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που η κλασσική μουσική χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει μικρό-οργανισμούς!

Ένας ερευνητής είπε ότι ήταν πολύ συναρπαστικό και πολύ διασκεδαστικό για αυτόν που είχε το μεγάλο προνόμιο να διευθύνει αυτήν την σύνθεση σε ένα κονσέρτο με μια πλήρη συμφωνική ορχήστρα και ένα εξαιρετικό σολίστα! Το βίντεο συνεχίζει να εξερευνά νέες συνδυασμούς συχνοτήτων που βρέθηκαν ότι είναι πολύ αποτελεσματικοί στο να αποσυνθέτουν/εκρηγνύουν  ή σε κάποιες περιπτώσεις να διαλύουν μερικώς ορισμένους «επιλεγμένους» μικρό-οργανισμούς.

Ημερολόγιο 12-09-2007

Αυτή την νύκτα στο εργαστήριο έγιναν πολλές σημαντικές παρατηρήσεις. Ανακαλύφθηκαν νέες συχνότητες που προκαλούν διάλυση επιλεγμένων  μικρό-οργανισμών. Η πιο σημαντική φαίνεται ότι είναι η 932 Hz. Όταν συνδυαστεί με την 11η αρμονική της φαίνεται ότι σταματά πολλούς και προκαλεί αποσύνθεση σε πολλούς από αυτούς. Αρκετοί οργανισμοί συνέχισαν να κολυμπούν με δύναμη, ακόμη ενώ εκρήγνυνταν  κάτω από την επιρροή του φωτός του πλάσματος. Για πρώτη φορά φωτογραφήθηκαν υπολείμματα οργανισμών να κολάνε ξανά μαζί, να ξανά διαλύονται ενώ στο τέλος της νύχτα είχαν χαθεί εξ αιτίας των συχνοτήτων για πάνω από 2 ώρες.

Ημερολόγιο 16-07-2007

Σημαντική παρατήρηση από την χρήση της λυχνίας πλάσματος  Phanotron. Η ισχύς φαίνεται να είναι κρίσιμη. Τα δραματικά αποτελέσματα αρχίζουν όταν ο πομπός εκπέμπει τουλάχιστον 100 watts. Όλα τα αποτελέσματα που βλέπεται στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα ισχύος 100-125 watts από την λυχνία πλάσματος Phanotron!

Λοιπόν η κλασσική μουσική, κάποιες συχνότητες και η λυχνία Rife με κόστος λίγο ρεύμα σκοτώνει τους ιούς.

Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε πριν ακολουθήσετε τις θεραπείες που σας προτείνουν;

Οποιοδήποτε περιεχόμενο στον Παρόντα Δικτυακό Τόπο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να απευθύνεστε σε αρμόδιο επαγγελματία υγείας.

Πηγή: http://www.terrapapers.com/?p=62411

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου