Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τα ναρκωτικά στο πόσιμο νερό μας



Ας έχουμε τον νου μας για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως και στην Ελλάδα, η μήπως και εδώ το νερό δεν είναι πλέον και τόσο καθαρό…

Μήπως πλησιάζει η  παγκόσμια κρίση του νερού; Μήπως και αυτό θέλουν να το ελέγχουν;
Τελικά απ’ ότι φαίνεται, είναι μάλλον πολύ δύσκολο να μην σκύβεις στους ισχυρούς, και  πολύ εύκολο να εξαπατάς τους αδύναμους. Αλήθεια ο πληθυσμός της γης μας και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια που είναι;

Μερικές από τις πληροφορίες που βρήκα στο διαδίκτυο και ένα διαφωτιστικό βίντεο στο τέλος του κειμένου, το οποίο είναι βραβευμένο, μπορείτε να το δείτε αν θέλετε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Μας ανήκει τελικά το νερό η όχι;  

Και αναρωτιέστε γιατί όλοι γύρω είναι σε υπνοβασία ή / και άρρωστοι;

Όχι, δεν είναι μόνο το φθόριο, το οποίο κάνει πολύ μεγάλο κακό. Άλλα και στο  μεγαλύτερο  μέρος του πόσιμου νερού μας, όπως στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον, είναι μολυσμένο με το Prozac και ένα «ευρύ φάσμα» των χημικών  φαρμάκων.

Μελέτη Βρίσκει Ίχνη των ναρκωτικών στο πόσιμο νερό σε 24 μεγάλες περιφέρειες των ΗΠΑ
Μια μεγάλη σειρά από φαρμακευτικά προϊόντα - συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών, αντι-σπαστικά, αντικαταθλιπτικά και ορμονικά - έχουν βρεθεί στα αποθέματα πόσιμου νερού τουλάχιστον σε 41 εκατομμύρια Αμερικανούς, μια έρευνα του Associated Press αυτό μας δείχνει.

Για να είμαστε σίγουροι, οι συγκεντρώσεις αυτών των φαρμακευτικών προϊόντων είναι μικροσκοπικά, μετρούμενη σε ποσότητες - μέρη ανά δισεκατομμύριο ή τρισεκατομμύριο, πολύ κάτω από τα επίπεδα ασφάλειας. Επίσης, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας επιμένουν ότι νερό τους είναι ασφαλής.

Αλλά η παρουσία τόσων πολλών συνταγογραφούμενων φαρμάκων - και over-the-counter φάρμακα όπως η ακεταμινοφαίνη και η ιβουπροφαίνη - σε τόσο μεγάλο μέρος του πόσιμου νερού μας, αυξάνονται η ανησυχίες μεταξύ των επιστημόνων των μακροπρόθεσμων συνεπειών για την ανθρώπινη υγεία ....

Prozac στο νερό της βρύσης

Εννέα διαφορετικά φάρμακα βρέθηκαν σε δείγματα νερού κοντά σε 20 διαφορετικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού σε όλο το Οντάριο, του Καναδά. Τα ναρκωτικά ήταν "όξινα φάρμακα", οι οποίες περιλαμβάνουν ibuprofin και neproxin (παυσίπονα), γεμφιβροζίλη (φάρμακο μείωσης της χοληστερόλης), και Prozac (αντικαταθλιπτικό). Η περιοχή με τα υψηλότερα επίπεδα μόλυνσης ήταν από τις θέσεις κοντά σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι χημικές ουσίες μπορούν να μπουν στην παροχή νερού από τα δικά μας σωματικά απόβλητα!
Prozac »που βρέθηκαν στο πόσιμο νερό» Ίχνη του αντικαταθλιπτικού Prozac μπορεί να βρεθεί στο πόσιμο νερό, και αυτό έχει αποκαλυφθεί πλέον.

Μια έκθεση του Οργανισμού Περιβάλλοντος λέει ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι παίρνουν  φάρμακα στις μέρες μας, και αυτό έχει επιπτώσεις σε ποτάμια και υπόγεια ύδατα.

Μια έκθεση στο φύλο της Κυριακής Observer αναφέρει ότι η κυβέρνηση του περιβάλλοντος έχει συζητήσει τις επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία.

Ένας εκπρόσωπος για το Πόσιμο Νερό στην Επιθεώρηση (DWI), είπε ότι το Prozac έχει βρεθεί πιθανότατα άλλα είναι πολύ αραιωμένο ....

Η ακόλουθη ταινία δεν είναι για τα ναρκωτικά, αλλά για το νερό, per se . Μια πολύ τρομακτική κατάσταση! Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο.
Δείτε και αυτό: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Irena Salina Flow-For Love of Water ερευνά αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ως το πιο σημαντικό πολιτικό και περιβαλλοντικό θέμα του 21ου αιώνα.

Την παγκόσμια κρίση νερού. Η έρευνα της Salina εστιάζει στην πολιτική, την ρύπανση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην εμφάνιση διαφόρων εταιριών για έλεγχο του νερού. Αναρωτηθήκατε πότε αν 




Οποιοδήποτε περιεχόμενο στον Παρόντα Δικτυακό Τόπο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να απευθύνεστε σε αρμόδιο επαγγελματία υγείας.

Πηγή: http://freethoughtnation.com/drugs-in-our-drinking-water/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου