Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Σύλλογος Φίλων της ΟμοιοπαθητικήςΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Είμαστε ένας σύλλογος πριν το Σύλλογο!

Έχουμε αρχίσει τη δράση του Συλλόγου Φίλων της Ομοιοπαθητικής, χρόνια πριν να ιδρυθεί ο Σύλλογος Φίλων της Ομοιοπαθητικής και ήδη στον απολογισμό μας έχουμε να πούμε για πολλά που έχουμε κάνει, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, στο πλαίσιο του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ!

Για όσους δεν γνωρίζουν, θα εξηγήσω τι ακριβώς είναι αυτό το Λαϊκό Κίνημα της Ομοιοπαθητικής , αφού πρώτα εξηγήσω ότι: . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ! Είμαστε ένας Σύλλογος ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ στους χαλεπούς καιρούς που ζήσαμε και ζούμε! Είμαστε Σύλλογος ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, αποτελούμενος από φίλους της Ομοιοπαθητικής , από πολίτες (είτε είμαστε επιστήμονες , είτε όχι) που ξέρουμε όμως τη αξία της θεραπευτικής αυτής μεθόδου και διεκδικούμε τα δικαιώματα των ασθενών στη χώρα μας, όπου η Ομοιοπαθητική είναι εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας !

Είμαστε αυτοί που ξεκίνησαν εδώ και χρόνια την προσπάθεια να δείξουμε στον Υπουργό Υγείας ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ και θα σας πω πως μας ήρθε αυτή η ιδέα.
Εδώ και χρόνια, σε μια συνάντηση που είχε οργανώσει ο Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδας (ΣΟΕ), είχαν κληθεί κυβερνητικοί-κομματικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αφού άκουσαν από τον τότε πρόεδρο του ΣΟΕ , Ομοιοπαθητικό κ. Γεράσιμο Στουραϊτη ,να απαριθμεί τα προβλήματα της Ομοιοπαθητικής στη χώρα μας, εκδήλωσαν τη διάθεσή τους να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων αυτών. Και μετά, μία φράση που ακούστηκε από τα χείλη παρεβρισκομένων πολιτικών άναψε μια σπίθα μέσα μου! «ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;;;; ΕΙΣΑΣΤΕ 200.000, ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ρώτησαν οι πολιτικοί!

Η ερώτησή τους δεν απαντήθηκε τότε, έμελλε όμως να είναι η αφετηρία μιας διαδρομής που ξεκίνησε από τότε, κατέληξε στην ίδρυση του Συλλόγου Φίλων της Ομοιοπαθητικής και συνεχίζεται…

ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;;
Όταν το 2006 έκανα μια έρευνα για την παρασκευή του ομοιοπαθητικού φαρμάκου, μίλησα με ειδικούς. Ανάμεσά τους και ο Ομοιοπαθητικός κ Γιώργος Κορρές, ο οποίος εκτός των άλλων, μου είπε ότι στην Ελλάδα 2.000.000 Έλληνες κάνουν μόνιμα ή περιστασιακά Ομοιοπαθητική!!!!!!!!
Σκέφτηκα τότε: Πως μπορούμε να συγκεντρωθούμε τουλάχιστον 200-300 χιλιάδες φίλοι της Ομοιοπαθητικής, ώστε να δείξουμε στους πολιτικούς ότι είμαστε πολλοί;;; Δεν έβρισκα κάποιο τρόπο.

Όταν το 2009 μπήκα στο facebook και είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρωθούμε σε μια ομάδα ΟΛΟΙ οι φίλοι της Ομοιοπαθητικής , δημιούργησα αυτή την ομάδα και κάλεσα όσους γνωστούς φίλους της Ομοιοπαθητικής είχα τότε, που ήταν λίγοι.

Και τότε έγινε κάτι που δεν το περίμενα! Άρχισαν να ζητούν όλο και πιο πολλοί να γίνουν μέλη της ομάδας ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ και πολύ σύντομα φτάσαμε να είμαστε χιλιάδες!!!
Μέσα από την ομάδα αυτή αναδείχτηκαν τα εξής:

1) Η επείγουσα ανάγκη να μπορούν να βρίσκουν Ομοιοπαθητικό όλο το 24ωρο οι ασθενείς!!! Η έλλειψη ομοιοπαθητικού νοσοκομείου και ομοιοπαθητικών κέντρων υγείας στην Ελλάδα, δημιουργεί την υποχρέωση στους Ομοιοπαθητικούς να είναι όλο το 24ωρο στο πόδι . Οι πιο πολλοί το κάνουν, αλλά πολλοί επίσης δεν απαντούν όλες τις ώρες στο τηλέφωνο!

Αν υπήρχε ομοιοπαθητικό κέντρο υγείας οι ασθενείς θα έβρισκαν εκεί Ομοιοπαθητικό όλο το 24ωρο. 

Αν υπήρχε ομοιοπαθητικό νοσοκομείο θα κατέφευγαν εκεί οι ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας ή θα τους παρέπεμπαν εκεί οι Ομοιοπαθητικοί , αν δεν μπορούσαν να τους βοηθήσουν οι ίδιοι.
Η έλλειψη λοιπόν, άμεσης βοήθειας προς τους ασθενείς στην Ελλάδα, σε πολλές περιπτώσεις, οδηγεί όλα αυτά τα χρόνια πολλούς ασθενείς να ζητούν βοήθεια από την ομάδα των Φίλων της Ομοιοπαθητικής , την οποία τους την προσφέρουμε ακούραστα όλο το 24ωρ εδώ και χρόνια, ΔΩΡΕΑΝ, όπως μπορούν να σας πουν όσοι έχουν βοηθηθεί από εμάς!

2) Μέσα από την ομάδα των Φίλων της Ομοιοπαθητικής, αναδείχτηκε η ανάγκη της ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ στους οικονομικά δύσκολους καιρούς που περνάμε, αφού η Ομοιοπαθητική δεν έχει μπει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα!

Πολλές οικογένειες και μεμονωμένα άτομα, που δεν έχουν τους ανάλογους οικονομικούς πόρους απευθύνθηκαν στην ομάδα των Φίλων της Ομοιοπαθητικής και πρόθυμα βοηθήσαμε προσφέροντάς τους ΔΩΡΕΑΝ ομοιοπαθητική θεραπεία!

Ζητήσαμε από Ομοιοπαθητικούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να αναλαμβάνουν τέτοιους ασθενείς, χωρίς να παίρνουν αμοιβή, και αρκετοί Ομοιοπαθητικοί ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας!

Έτσι, όπως γνωρίζουν πολλοί από τους Φίλους της Ομοιοπαθητικής, έχουμε βοηθήσει πολλούς ασθενείς ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ όλα αυτά τα χρόνια !

3)Μέσα από τις πάρα πολλές ερωτήσεις τις οποίες μας υπέβαλαν οι Φίλοι της Ομοιοπαθητικής στην ομάδα μας, αναδείχτηκε η ανάγκη να ενημερώνουμε, όσο πιο πολλούς μπορούμε , σχετικά με τις θεραπευτικές δυνατότητες της Ομοιοπαθητικής, τον τρόπο εφαρμογής της και ποια είναι η διαφορά μεταξύ της νοοτροπίας της ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ Ιατρικής και της νοοτροπίας της ΚΛΑΣΙΚΗΣ Ιατρικής που είναι η Ομοιοπαθητική και τι σημαίνει ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ.

Αναδείχτηκε επίσης η άγνοια πολλών γύρω από τις σπουδές που χρειάζεται να έχει κάνει ένας Ομοιοπαθητικός για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του Ομοιοπαθητικού.

Έτσι προσπαθήσαμε να καλύψουμε την έλλειψη ενημέρωσης με πάρα πολλές απαντήσεις και αναρτήσεις στην ομάδα των Φίλων της Ομοιοπαθητικής, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε αν ρίξετε μια ματιά στις δημοσιεύσεις της ομάδας μας.

4)Συνολικά από τα παραπάνω , αναδείχτηκε η ανάγκη να υπάρξει και στην Ελλάδα το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ που υπήρχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο εξωτερικό!!!

Στην Αμερική ο Constantin Hering, ήταν ο πρώτος που δημιούργησε το «Λαϊκό Κίνημα της Ομοιοπαθητικής». Έβαλε 40 περίπου ομοιοπαθητικά φάρμακα σε ένα κουτί και συνόδεψε αυτό το πρώτο ομοιοπαθητικό κιτ με το βιβλίο του με τίτλο:Domestic Physician (Οικιακός Γιατρός) .Στο βιβλίο έγραψε οδηγίες για τη χρήση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων τα οποία μαζί με το βιβλίο, πέρασαν στα χέρια των οικογενειών κι έτσι μπορούσαν να θεραπεύονται οι άνθρωποι που δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν κάποιον Ομοιοπαθητικό. Σιγά -σιγά πολλοί, κυρίως γυναίκες, μάθαιναν τη χρήση των φαρμάκων που περιείχε το κιτ του Χέρινκγ και θεράπευαν φτωχούς ασθενείς στις πόλεις τους, αλλά και στις αγροτικές περιοχές, όπου οι κάτοικοι δεν είχαν εύκολη πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια. 

Η Ομοιοπαθητική εξαπλώθηκε. Σ’ αυτό συνέβαλαν και οι ιερείς οι οποίοι την προωθούσαν . Μετά η θεραπευτική αυτή μέθοδος της Νέας Σχολής πέρασε στους πλούσιους και τους μορφωμένους, οι οποίοι την επέλεγαν για να θεραπευτούν και η ανάγκη για περισσότερους Ομοιοπαθητικούς γιατρούς αυξανόταν.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Εθνικό Κέντρο Ομοιοπαθητικής είναι μια οργάνωση που αποτελείται από ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ!!! Σκοπός του είναι να διατηρήσει και να προωθήσει την Ομοιοπαθητική μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση γιατρών και κοινού. Από τις αρχές της εμφάνισης της Ομοιοπαθητικής στην Αμερική, η μεγαλύτερη ώθηση για την εξάπλωση της σαν μια εναλλακτική λύση στην ορθόδοξη ιατρική οφείλεται στο «λαϊκό» κίνημα που επεκτάθηκε με ταχύ ρυθμό., δηλαδή το κίνημα των απλών ανθρώπων που ασχολούνται με την ομοιοπαθητική χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ομοιοπαθητικής αγκαλιάζει ένα πλατύ φάσμα προσεγγίσεων της ομοιοπαθητικής θεωρίας, αλλά το «λαϊκό» κίνημα ασχολείται κυρίως με τη διάδοση της καθαρής Χανεμαννιανής ομοιοπαθητικής.

Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ομάδες μελέτης από μη ειδικούς ή μικτές ομάδες που αποτελούνται και από μη ειδικούς και από πτυχιούχους γιατρούς, εισχωρούν βαθιά στην ομοιοπαθητική φιλοσοφία και τη φαρμακολογία και μαθαίνουν τις αρχές της ομοιοπαθητικής χορήγησης φαρμάκου στην κλασσική της μορφή….

Η ύπαρξη οργανωμένων ομάδων από μη ειδικούς που μελετούν σοβαρά την ομοιοπαθητική έχει δύο σημαντικά αποτελέσματα:

1. κυρίως μέσα από τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων η ομοιοπαθητική ανάλυση της υγείας και των ασθενειών και οι αρχές του Χάνεμαν διαδίδονται στο γενικό κοινό, και

2. ο «καθαρός» προσανατολισμός των «λαϊκών» ομάδων αποτελεί ένα σημείο αναφοράς με βάση το οποίο μπορούμε να κρίνουμε την άσκηση της ομοιοπαθητικής από πτυχιούχους γιατρούς. Έτσι οι ομάδες αυτές εξυπηρετούν έναν πολύτιμο επιμορφωτικό σκοπό για τους «καταναλωτές» της ιατρικής περίθαλψης.

Τι εννοούμε, λοιπόν, όταν λέμε: «Λαϊκό Κίνημα της Ομοιοπαθητικής»; Είναι όσοι ασχολούνται με την Ομοιοπαθητική, χωρίς να είναι γιατροί και είτε ασκούν το επάγγελμα του Ομοιοπαθητικού, είτε παίρνουν μαθήματα Ομοιοπαθητικής για να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις, με σκοπό την αντιμετώπιση οξέων καταστάσεων ή μελετούν Ομοιοπαθητική για τον εμπλουτισμό των γνώσεών τους.

Στη Γερμανία, ήδη από την εποχή του Χάνεμαν ασκούσαν την ομοιοπαθητική λαϊκοί θεραπευτές.
Μεταξύ του 1870 και του 1933 υπήρχαν 444 λαϊκοί ομοιοπαθητικοί σύλλογοι !!!! Οι σύλλογοι αυτοί οργάνωναν την πώληση φαρμάκων για ιδία χρήση και την εγκατάσταση ομοιοπαθητικών γιατρών στις κοινότητες τους. Επί πλέον μεριμνούσαν για την δημιουργία εδρών της ομοιοπαθητικής στα πανεπιστήμια και την ίδρυση ομοιοπαθητικών νοσοκομείων. Στις διαλέξεις τους ενημέρωναν τα μέλη τους για την ομοιοπαθητική θεραπευτική μέθοδο. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ανέστειλαν κατά μέγα μέρος τη δραστηριότητα τους και μετά τον πόλεμο δεν μπόρεσαν να φθάσουν στον προπολεμικό αριθμό μελών. Τα τελευταία χρόνια οι λαϊκοί ομοιοπαθητικοί σύλλογοι σημείωσαν εκ νέου μεγάλη αύξηση. Τη μεγαλύτερη τους αναγνώριση είχαν οι λαϊκοί θεραπευτές στο «Τρίτο Ράιχ». Μετά το 1945 δεν μπόρεσε να αυξηθεί αξιόλογα ο αριθμός των επαγγελματιών λαϊκών θεραπευτών. Μόλις τις τελευταίες δεκαετίες αυξάνει πάλι ο αριθμός τους.

Οι Ομοιοπαθητικοί που δεν είναι γιατροί, έχουν να αντιμετωπίσουν στην άσκηση του επαγγέλματός τους το ιατρικό κατεστημένο, σε διάφορες χώρες.

Ο γνωστός ,παγκοσμίως, Έλληνας Ομοιοπαθητικός Γεώργιος Βυθούλκας , γράφει σε κάποιο κεφάλαιο του βιβλίου του: « Η νέα διάσταση στην Ιατρική» :

«Αλλά καθώς οι χώρες εξελίσσονται τεχνολογικά, όλο και περισσότερα προβλήματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Χώρες όπως η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ολλανδία κ.λ.π που κατανόησαν το πρόβλημα έγκαιρα, επέτρεψαν στις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας να εφαρμόζονται ελεύθερα από άτομα που δεν ήταν γιατροί. Το ιατρικό κατεστημένο μερικών από αυτές τις χώρες επανειλημμένα προσπάθησε να εξαναγκάσει τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση εναντίον τέτοιων « κομπογιαννίτικων» μεθόδων, ανώφελα όμως! Στην πραγματικότητα οι προσπάθειές του επέφεραν ένα διαμετρικά αντίθετο αποτέλεσμα: πολλοί περισσότεροι ασθενείς κατέφυγαν στις εναλλακτικές θεραπείες.»

Από όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να ιδρύσουμε και στην Ελλάδα το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ. Στο πλαίσιο της δράσης αυτού του Κινήματος, ενημερώνουμε εδώ και χρόνια ,ομάδες ενδιαφερομένων , αλλά και πολλά μεμονωμένα άτομα , για θέματα που αφορούν την Ομοιοπαθητική , αλλά και για θέματα που αφορούν ευρύτερα την πρόληψη των ασθενειών και την προστασία του περιβάλλοντος με πολλές ειδικές ομιλίες, σεμινάρια και μαθήματα που έχουμε κάνει ως τώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ΔΩΡΕΑΝ!

Είμαστε, λοιπόν, ένας σύλλογος πριν το Σύλλογο!

Έχουμε αρχίσει τη δράση του Συλλόγου Φίλων της Ομοιοπαθητικής, χρόνια πριν να ιδρυθεί ο Σύλλογος Φίλων της Ομοιοπαθητικής και ήδη στον απολογισμό μας έχουμε να πούμε για πολλά που έχουμε κάνει ,ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, στο πλαίσιο του ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ!

Συνεχίζουμε πιο οργανωμένα τώρα, μετά την ίδρυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (ΣΥΛ.ΦΙ.Ο)!

Ήδη ζητήσαμε με επιστολή μας προς το Υπουργείο Υγείας τα εξής, τα οποία έχουν προκύψει από όλα όσα σας ανέφερα παραπάνω:

1) Να μπει η Ομοιοπαθητική στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να δημιουργηθούν κρατικά ομοιοπαθητικά νοσηλευτήρια και κέντρα υγείας.

2) Να δημιουργηθεί κρατική Σχολή Ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα.

3) Να καθιερωθεί ΑΜΕΣΑ πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα του επιπέδου των γνώσεων όσων εργάζονται ήδη ως Ομοιοπαθητικοί, κατά το πρότυπο της Ελβετίας!

4) Να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι Σύλλογοι που σχετίζονται με την Ομοιοπαθητική στην Ελλάδα, στις συζητήσεις του Υπουργείου Υγείας, που θα γίνουν και θα αφορούν στη λήψη αποφάσεων σχετικά με το παρόν και το μέλλον της Ομοιοπαθητικής και των Ομοιοπαθητικών στην χώρα μας.

5) Να υπάρχει συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και του ΣΥΛ.ΦΙ.Ο με στόχο την εκπλήρωση των σκοπών του Συλλόγου των Φίλων της Ομοιοπαθητικής.

Αυτοί είμαστε! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ! Είμαστε ένας Σύλλογος ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ στους χαλεπούς καιρούς που ζήσαμε και ζούμε ! Είμαστε 

Σύλλογος ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, αποτελούμενος από φίλους της Ομοιοπαθητικής, που ξέρουμε όμως τη αξία της θεραπευτικής αυτής μεθόδου και διεκδικούμε τα δικαιώματα των ασθενών στη χώρα μας , όπου η Ομοιοπαθητική είναι εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας !

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΙ , ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

ΕΣΕΙΣ;


ΘΕΛΕΤΕ;

Θέλετε να σας προσφέρουν δωρεάν ομοιοπαθητική θεραπεία;;

Θέλετε να έχετε καλής ποιότητας ομοιοπαθητικές υπηρεσίες;

Θέλετε να υπάρχει αλληλοβοήθεια στην κοινωνία μας;

Θέλετε να απλωθεί η Ομοιοπαθητική , για το καλό ΟΛΩΝ;

Θέλετε να συμμετέχετε στις αποφάσεις που αφορούν την υγεία σας, την υγεία των παιδιών σας, την υγεία του περιβάλλοντος;;

Θέλετε να προσφέρετε κι εσείς κάτι για να γίνουν όλα αυτά;

Θέλετε να τα κάνει όλα αυτά ο Σύλλογος Φίλων της Ομοιοπαθητικής;;

Αν ναι, τότε θα θέλετε να γίνετε μέλη του Συλλόγου Φίλων της Ομοιοπαθητικής!!!

Ιδού η ευκαιρία! Πατήστε το κουμπί , για να καταγραφεί η διάθεσή σας να γίνετε μέλη κι εμείς θα σας ενημερώσουμε πότε και πως θα γίνει η εγγραφή σας και ποια θα είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σας!

ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ!!

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΑ!!

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ: https://nohomeopathy.wordpress.com/signatures/

1 σχόλιο: