Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Φως , Σκοτάδι και Aφύπνιση
Στο σύστημα έλεγχου που μέχρι τώρα ήλεγχε τα πάντα έχει αρχίσει η δονητική του βάση να διαλύεται και να εξαφανίζεται, για αυτό μας φαίνεται ότι το σύστημα έλεγχου δυναμώνει. 

Αλλά ας αναρωτηθούμε, γιατί μας επιτίθεται; Μας επιτίθεται διότι αφυπνιζόμαστε. Μας επιτίθεται διότι παίζει το τελευταίο του χαρτί. Ο Δον Χουάν Μάτους στα βιβλία του Κάρλος Καστανέντα μας λέει ότι η φυλή των αρπαγών (βολαδόρες) έχει ένα και μοναδικό φόβο, το ότι θα αφυπνιστούν οι άνθρωποι και θα δουν τι γίνεται.

Ο συλλογικός έλεγχος και η χειραγώγηση του νου μας είναι πλέον παρελθόν. Διότι καθώς αυτές οι δονήσεις της αφυπνίσεως μας αγγίζουν πλέον την πραγματικότητα μας οι δυνάμεις των αρπαγών προσπαθούν απεγνωσμένα να μας κρατήσουν στην κατάσταση του σκότους.

Σωστά το αναφέρει ο Τζόρτζ Όργουελ,1984 « θα σας στύψουμε μέχρι να αδειάσετε και μετά θα σας ξαναγεμίσουμε με τους εαυτούς μας».

Με τον αποσυντονισμό μας μέσω της τροφής ( κώδικας αλιμεντάριους) της ρύπανσης, των ψεκασμών, των μικροτσίπ, των κινητών, τις τρόικας, της τρομοκρατίας, των συχνοτήτων,(αθόρυβα όπλα) κ.α. Αυτό συμβαίνει για να μας παγιδέψουν και να μην μπορέσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τη νέα πληροφορία.

Προσπαθούν να εμποδίσουν τις συχνότητες που μας αφυπνίζουν και να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί ανάμεσα μας που ίσως και κάποιοι από αυτούς να είναι παραπλανημένοι πιστεύοντας ότι μας βοηθούν. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτούργει φυσιολογικά περίπου στα 8,4Hz. Από τα 14Hz - 16Hz είμαστε σε κατάσταση ευθυμίας. Εάν κατεβάσεις τη λειτουργία στα 4 ή στα 3Hz μπορούνε όλοι να κοιμηθούν. Τώρα αν γυρίσεις το κουμπί και το πας στα 20 στα 25Hz έχεις μια επανάσταση στα χέρια σου. Καταλαβαίνετε όλοι με τι παίζουν;

Ψαχτείτε και μην πιστεύετε ούτε να απορρίπτετε ερευνήστε και αντισταθείτε διότι φεύγει αυτή η πληροφοριακή βάση της παραπλάνησης.

Συντονιστείτε στις δονήσεις που έχουν την ίαση στο ¨μέσα¨ μας. Αφήστε τις στρεβλές αντιλήψεις του ¨εγώ¨ μας. Πιστέψτε ότι το μυαλό σας μπορεί να θεραπεύσει το σώμα σας.

Έχει έρθει πλέον η στιγμή του μαζί, είμαστε και διανύουμε αυτή την εποχή.

Ας μην το ξεχνάμε αυτό! Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε άλλα ούτε και να εφησυχαζόμαστε.

+   -  =  Άνθρωπος = Αγάπη
+ = πρωτόνιο =  νετρίνο   -  =  ηλεκτρόνιο


Οποιοδήποτε περιεχόμενο στον Παρόντα Δικτυακό Τόπο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να απευθύνεστε σε αρμόδιο επαγγελματία υγείας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου