Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Άτλας η αρχή όλωνΜια φυσική και αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης και αυτοθεραπείας.

Ο Άτλας δεν στηρίζει μονό το κεφάλι…  αλλά αν δεν βρίσκεται στη σωστή θέση, ευθύνεται και για μεγάλο αριθμό επίπονων ενοχλήσεων και ασθενειών.

 Η αρχή όλων:

Γνωρίζατε ότι ο πρώτος αυχενικός σπόνδυλος- Άτλας- είναι εξαρθρωμένος στους περισσότερους ανθρώπους; Αυτή η κατάσταση μπορεί να αποφέρει μια σειρά από σωματικές και ψυχικές βλάβες.
Αυτή την διαπίστωση έκανε ο Ρενέ-Κλάουντιους Σίμπερλι (Rene- Claudius Schumperli), ένας ελβετός, ο οποίος έπασχε ο ίδιος οδυνηρά από εξάρθρωση του Άτλα και ο οποίος μεταξύ 1993 και 1966 ανέπτυξε μια παγκοσμίως μοναδική μέθοδο, η οποία επαναφέρει τον Άτλα στην σωστή του θέση.

Η αιτία:  

Ανάλογα με την γωνία κλίσης της εξάρθρωσης προκαλείται μείωση του όγκου της οπής του κρανίου και του σπονδυλικού σωλήνα με αποτέλεσμα τόσο ο νωτιαίος μυελός όσο και διάφορα εγκεφαλικά νεύρα αλλά και άλλες νευρικές δεσμίδες να βρίσκονται μόνιμα υπό πίεση. Παράλληλα στενεύουν τόσο η τραχηλική αρτηρία αλλά και διάφορα αγγειακά συστήματα ( αιματοφόρα αγγεία, λεμφαγγεία).

Τα συμπτώματα:

Η μόνιμη πίεση του νωτιαίου μυελού, των εγκεφαλικών νεύρων, των διάφορων αρτηριών κ.α. μπορεί να προκαλέσει σωματικές και ψυχικές βλάβες.

Ο Άτλας δεν στηρίζει μόνο το κρανίο αλλά αποτελεί και σημείο ανάρτησης, ισορροπίας και διεύθυνσης της σπονδυλικής στήλης και του ανθρώπινου σκελετού, μπορεί η εξάρθρωση αυτού να αποφέρει σοβαρές βλάβες και μεταβολές στη στάση του σώματος.
Τα αποτελέσματα είναι συμπτωματικές ενοχλήσεις και ασθένειες όπως π.χ. πονοκέφαλοι και πόνοι στον αυχένα καθώς και δυσκαμψία στον αυχένα, ημικρανίες, πόνοι στην πλάτη, οσφυαλγία, δισκοπάθεια, σκολίωση, περίσφιγξη νεύρων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού, διαφοροποίηση του μήκους των κάτω άκρων λόγω λανθασμένης θέσης της λεκάνης, πόνοι στις αρθρώσεις του ισχίου, πόνοι στο γόνατο, ενοχλήσεις στον μηνίσκο καθώς και άλλες παθήσεις στα γόνατα κ.α.

Λανθασμένη Θέση Λεκάνης:

Ένα παράδειγμα βλαβών και μεταβολών στη στάση του σώματος που προκαλείται από εξαρθρωμένο Άτλα είναι η λανθασμένη θέση της λεκάνης. 

Η μέθοδος

Ο R.C. Schumperli  (Σίμπερλι) ανέπτυξε μια παγκοσμίως μοναδική μέθοδο με την βοήθεια της οποίας είναι δυνατή ακριβής, οριστική και ακίνδυνη επαναφορά της εξάρθρωσης του Άτλα με μια μόνο θεραπευτική αγωγή.
Η μέθοδος αποτελείται από συγκεκριμένο μασάζ των βραχέων αυχενικών μυών. Με την μυϊκή χαλάρωση δίνεται στον Άτλα η δυνατότητα να επανέλθει στην φυσική του θέση. Απαραίτητος είναι ο εκ των υστέρων έλεγχος καθώς και η υποστήριξη στην διαδικασία της αυτοθεραπείας.  

Η διαδικασία της αυτοθεραπείας:

Όταν ο Άτλας επανέλθει στην σωστή του θέση τότε είναι δυνατή η αποκατάσταση της σωματικής ισορροπίας. Αρχίζει η πολύτιμη διαδικασία της αυτοθεραπείας και αποκατάστασης και ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί καλύτερα.
Η επαναφορά του Άτλα στην σωστή του θέση μπορεί να έχει επιπλέον θετική επίδραση και σε άλλες εφαρμοζόμενες θεραπείες.

 Η Αποκατάσταση:

Η αποκατάσταση των κυττάρων και των οργάνων δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Μετά την διόρθωση του Άτλα με την μέθοδο ATLAS PROFYLAX® αντιδρά κάθε οργανισμός διαφορετικά, ανάλογα με την σωματική και ψυχική του κατάσταση. Έτσι τα αποτελέσματα ενεργοποιημένων δυνάμεων αυτοθεραπείας γίνονται από κάθε άνθρωπο διαφορετικά αντιληπτά.

Αντιδράσεις:

Οι  αντιδράσεις που γίνονται αντιληπτές είτε άμεσα μετά την θεραπευτική αγωγή μα την μέθοδο ATLAS PROFYLAX®, είτε μετά από εβδομάδες ή και ακόμη μήνες είναι ενδείξεις ότι η διαδικασία της αυτοθεραπείας έχει δρομολογηθεί.

Στις πιθανές αντιδράσεις περιλαμβάνονται μεγάλη κούραση, δυσκαμψία των μυών στην περιοχή του αυχένα, της πλάτης και την οσφυϊκή χώρα, αλλά και προηγούμενες ασθένειες, οι οποίες δεν είχαν αποθεραπευτεί πλήρως και οι οποίες μπορούν προσωρινά να επανέλθουν με διαφορετική μορφή. Παρατηρείστε λοιπόν το σώμα σας με προσοχή, καταγράψτε τις μεταβολές της κατάστασης της υγείας σας και υποστηρίξτε την διαδικασία της αυτοθεραπείας με τακτικά μασάζ του αυχένα και της πλάτης και με λουτρά.

Πρόληψη:

Χάρις στην μέθοδο ATLAS PROFYLAX® ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αυτοθεραπευτεί. Για τον λόγο αυτό είναι η μέθοδος αυτή κατά κύριο λόγο ένα βασικό μέτρο πρόληψης. Συνιστάται να γίνει χρήση της μεθόδου ήδη νωρίς στα παιδιά, έτσι ώστε να μεγαλώσουν υγιεινά και να αναπτυχθούν ιδανικά.

Ποιότητα Της Θεραπευτικής Αγωγής:

Η μέθοδος ATLAS PROFYLAX® μπορεί και επιτρέπεται να ασκηθεί μόνο από ένα ειδικό, τον επονομαζόμενο Atlasprof® – ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στην ακαδημία ATLAS PROFYLAX ACADEMY SWITZERLAND® στην Ελβετία – με ακρίβεια και χωρίς κινδύνους.

Βιβλιογραφία: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τόσο σημαντικό για την υγεία μας θέμα του Ατλαντα και το θέμα «Ασθένεια, πόνος, αναπηρία, υπανάπτυξη, πρόωρος θάματος» σας δίνει το βιβλίο  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – συγγραφέας Rene Claudius Schumperli.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον δικό σας Atlasprof® ή από τον εκδοτικό οίκο EditionsalaCarte, AvenuedelaGare, CH-3960 Sierre, Τηλ. +41(0)27 451 24 28

Ο κ. Ίων Μάγγος αναφέρει: 

Γνωρίζετε ότι όλα τα παιδιά στον πλανήτη γεννιούνται με εξαρθρωμένο τον Άτλαντα, τον πρώτο αυχενικό σπόνδυλο; Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είμαστε προγραμματισμένοι να γεννιόμαστε με εξαρθρωμένο τον Άτλαντα !!! Αυτή είναι η βασική αιτία όλων των παθήσεων και του πρόωρου θανάτου. Ξέρετε από πότε γίνεται αυτό; Από την αυγή της ιστορίας!

Η γωνία της εξαρθρώσεως είναι 23,5 μοίρες. Απίστευτη «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» ότι η γωνία κλίσης του άξονα της γης είναι ακριβώς 23,5 μοίρες! Σκεφθείτε τώρα ότι η γωνία αυξήθηκε μετά τον σεισμό του 2008 στην Χιλή και την Fukushima! Χτυπάει τώρα το καμπανάκι μέσα στο κεφάλι σας που βρίσκεται στον αέρα «στηριγμένο» σε ένα εξαρθρωμένο σπόνδυλο; Γι αυτό οι τόσοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες, έλλειψη διάθεσης, κατάθλιψης, αδράνειας, κούρασης, στεναχώριας, αναγούλες, αλλεργίες  και όλες αυτές οι ‘σύγχρονες’ ασθένειες που καταταλαιπωρούν τον άνθρωπο. 

Εδώ ν’ αναφέρω πως η αποκατάσταση του Ατλα, γίνεται με ειδικό μηχάνημα, από ειδικό θεραπευτή και όχι με τα χέρια ή άλλους τσαρλατανισμούς … όχι που θ’ αφήναν το πεδίο ελεύθερο οι Άρχοντες.

 Η ελπίδα της ανθρωπότητας που – ναι οι γνωστοί - δεν την θέλουν, Μόνο εάν και οι δύο γονείς έχουν στην σωστή θέση τον Άτλαντα τα παιδιά τους θα γεννηθούν χωρίς εξάρθρωση του Άτλαντα.
Μας έχουν πρήξει τα παπαγαλάκια με τα μιμίδια που σπέρνουν στο ιντερνέτ ότι πάμε για ανατροπή των πόλων. Η αλήθεια όμως είναι άλλη.

Η γη πάει για ευθυγράμμιση δηλαδή 0 μοίρες κλίση. Όταν συμβεί αυτό ΟΛΟΙ όσοι έχουν εξαρθρωμένο Άτλαντα θα πέσουν σε κώμα και θα πεθάνουν. Αντιλαμβάνεστε την τεράστια μεταφυσική και φυσική σημασία του θέματος, γιατί ο ΑΤΛΑΣ είναι και πρέπει να παραμείνει εξαρθρωμένος στους ανθρώπους και γιατί πρέπει να ζουν άρρωστοι και να πεθαίνουν νωρίς;

Η πληροφορία είναι από έμπιστη πηγή της NASA.

Υπάρχει έλληνας θεραπευτής ο οποίος θα είναι αυτό το διάστημα στην Ελλάδα. Όποιος θέλει να έρθει σε επαφή μαζί του, για τιμές, ραντεβού, κ.λ.π.  ας επικοινωνήσει με τον κ. Θεόδωρο Δρίβα (Διπλωματούχος ATLAS PROF Ελβετικής Ακαδημίας με την μέθοδο R.C. Scohu Mperli) που επαναφέρει τον Ατλαντα στην θέση του … στο 6941566083 η μαζί μου στο 6974130244 η στο 2109919619. Καλή επιτυχία.
Οποιοδήποτε περιεχόμενο στον Παρόντα Δικτυακό Τόπο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να απευθύνεστε σε αρμόδιο επαγγελματία υγείας.

Πηγή:atlasprofilax com
terrapapers com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου