Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Υπουργείο " Ελληνικής Ιατρικής " και Ομοιοπαθητικής στην Ινδία




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!!! ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΑΚΙ!!!! Οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα μάλλον δεν γνωρίζουν τη θεραπεία ΓΙΟΥΝΑΝΙ, ούτε γνωρίζουν ότι η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελληνική Ιατρική, όπως και η ΓΙΟΥΝΑΝΙ (Γιουνάνι= Έλληνας στα αραβικά ). Λέω ότι δεν γνωρίζουν, γιατί αν γνώριζαν , δεν θα μας έλεγαν την είδηση για το νέο Υπουργείο της Ινδίας χαμογελώντας, αλλά κλαίγοντας!

Μετέδωσαν όμως χαμογελώντας, ψιλοειρωνικά , την είδηση ότι στην Ινδία ανάμεσα στους Υπουργούς που ορκίστηκαν, ορκίστηκε και ο νέος Υπουργός ο οποίος είναι επιφορτισμένος μεταξύ άλλων, με την προώθηση πανάρχαιων και παραδοσιακών συστημάτων Ιατρικής, όπως της ΓΙΟΥΝΑΝΙ, ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ και άλλων θεραπευτικών συστημάτων!!!

Είναι να κλαίει κανείς, γιατί στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε την Ιατρική του Ιπποκράτη , οι ελληνικές παραδοσιακές θεραπείες, όχι μόνο δεν προωθούνται , αλλά χλευάζονται από τους δημοσιογράφους ως "Κομπογιαννιτισμός"!!! (Μακάρι να ήξεραν τουλάχιστον τι σημαίνει η λέξη Κομπογιαννίτης" στην πραγματικότητα!!! Στην Ινδία, όπου ανθεί η παραδοσιακή θεραπευτική της ΓΙΟΓΚΑ, ο Ινδός πρωθυπουργός , λάτρης της γιόγκα, προχώρησε αργά χθες Κυριακή σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του ορίζοντας 21 νέους υπουργούς με στόχο την επίσπευση των μεταρρυθμίσεων και την αναζωογόνηση της οικονομίας της χώρας.

Ανάμεσα στα νέα χαρτοφυλάκια είναι κι εκείνο του AAYUSH (Yoga, Naturopathy, Unani, Siddha, Homeopathy), ο υπουργός του οποίου θα είναι επιφορτισμένος, μεταξύ άλλων, με την προώθηση της Αγιουρβέδα- του πανάρχαιου αυτού ινδικού, παραδοσιακού συστήματος Ιατρικής- της Γιόγκα, της Ομοιοπαθητικής και άλλων εναλλακτικών θεραπειών.

Το AAYUSH αποτελούσε στο παρελθόν τμήμα του υπουργείου Υγείας , αλλά μετά τον ανασχηματισμό της Κυριακής έγινε ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο με τον πρώην υπουργό Τουρισμού, τον Σριπάντ Γέσο Νάικ, ως επικεφαλής του. Ως εξαγώγιμο και τουριστικό προϊόν , ως παράγοντα τουριστικής ανάπτυξης και οικονομικής αναζωογόνησης προωθεί ο Ινδός πρωθυπουργός την παραδοσιακή τους Γιόγκα.
Το Σεπτέμβριο ζήτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να εξετάσουν την καθιέρωση Παγκόσμιας Ημέρας της Γιόγκα.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, συζήτησε μάλιστα, για τη γιόγκα με τον Μπαράκ Ομπάμα στο δείπνο που του παρέθεσε ο αμερικανός πρόεδρος στον Λευκό Οίκο.
"Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που ορκίστηκαν σήμερα. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας", έγραψε χθες στο Twitter ο Ινδός πρωθυπουργός.

Αν ψάξετε την είδηση για το νέο Υπουργείο της Ινδίας στο Ίντερνετ, θα δείτε ότι όλες οι δημοσιεύσεις την αναφέρουν πανομοιότυπα ως ίδρυση Υπουργείου Γιόγκα στην Ινδία, χωρίς να σχολιάσει κανένας το γεγονός ότι το υπουργείο της Ινδίας εκτός από τη δική τους Γιόγκα , προωθεί και την παραδοσιακή Ιατρική των Ελλήνων και στην Ελλάδα που γέννησε την Ομοιοπαθητική, η Ομοιοπαθητική δεν έχει ούτε γραμματεία στο Υπουργείο Υγείας και ας κάνουν Ομοιοπαθητική 3.000.000 Έλληνες!

Στην Ελλάδα που δίδαξε την Ιατρική στους άραβες και έτσι γεννήθηκε η ΓΙΟΥΝΑΝΙ του Αβικέννα, οι δημοσιογράφοι ευρωνεύονται την παραδοσιακή Ιατρική! Ο Αβικέννας πέρασε την Ιατρική του Ιπποκράτη στη δύση όπου οι γιατροί θεράπευαν μέχρι της αρχές του 18ου αιώνα με βδέλλες και κλύσματα !

Ο Χάνεμαν ο ιδρυτής της Ομοιοπαθητικής γνώριζε να διαβάζει αρχαία ελληνικά από το πρωτότυπο . 12 ετών δίδασκε αρχαία ελληνικά! Η Ομοιοπαθητική είναι λέξη ελληνική και το "Όμοιο θεραπεύεται με το όμοιο" η φράση αυτή του Ιπποκράτη, είναι η βάση της Ομοιοπαθητικής.
Ο Χάνεμαν τα ήξερε αυτά! Ήξερε και αραβικά και είχε διαβάσει τα έργα του Αβικέννα , της ιατρικής ΓΙΟΥΝΑΝΙ, της ελληνικής Ιατρικής που τώρα προωθείται από το Υπουργείο της Ινδίας,ως αναπτυξιακός μοχλός, ενώ στην Ελλάδα περιμένουμε την" ανάπτυξη" και τις " επενδύσεις"...

Δεν είναι για χαμόγελα, λοιπόν η είδηση!!! Εδώ κλαίνε....!

Πηγή: https://www.facebook.com/niki.tsekou?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου