Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ομιλία για την εναλλακτική ιατρική από τον ιατρό κ. Χ. Μαυροθαλασσίτη.

Μια εξαιρετική ομιλία από τον ιατρό κ. Χ. Μαυροθαλασσίτη που αναφέρεται στην φυσική ιατρική και στα οφέλη που προκύπτουν απ΄ αυτήν. Είναι μεγάλη χαρά να ακούς έναν ιατρό που ακολουθεί τον Ιπποκράτη και αναφέρει απόψεις που θα ήταν πρέπον να ακολουθούν όλοι οι ιατροί. Τιμή του που σέβεται τον όρκο του Ιπποκράτη και δεν αρέσκεται σε αυτά που για χρόνια μας έχουν μάθει οι ιατροί. Άλλωστε το ζητούμενο όπως αναφέρει και ο κ. Μαυροθαλασσίτης, είναι η αποκατάσταση της διαταραχής που έχει προκύψει και αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν και εφόσον προσπαθήσει και ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε διαταραχή στην υγεία του. Αξίζει να ακούσετε το ηχητικό αρχείο και αυτά που αναφέρει ο κ. Χ. Μαυροθαλασσίτης.

Μπράβο στο aeginaportal που ανέβασε αυτή την ομιλία και το κείμενο που ακολουθεί. 


Με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ομιλία με θέμα την εναλλακτική ιατρική στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, με εισηγητή τον ιατρό Χ. Μαυροθαλασσίτη. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή.


Η ομιλία του κυρίου Μαυροθαλασσίτη αφορούσε καρδιολογικά ζητήματα, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά ένα ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα, αυτή της εναλλακτικής ιατρικής. Χρησιμοποιώντας τρία χαρακτηριστικά περιστατικά, ανέπτυξε την εισήγησή του παρουσιάζοντάς τα τόσο από την πλευρά της εναλλακτικής, όσο και της κλασσικής ιατρικής.  Η ομιλία παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον, και τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν ήταν ανατρεπτικά σε πολλούς τομείς.


Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, το κοινό εντυπωσιασμένο από τα στοιχεία που παρουσίασε ο κύριος Μαυροθαλασσίτης, ζήτησε και μία νέα ομιλία αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο χώρο, καθώς αρκετοί αναγκάστηκαν ή να μείνουν έξω από την αίθουσα ή να αποχωρήσουν αφού δεν κατάφεραν να βρουν θέση.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νεκτάριος Λεούσης και Νίκος Πούντος.



Το ηχητικό αρχείο από την εισήγηση του ιατρού Χ. Μαυροθαλασσίτη

Πηγή: http://www.aeginaportal.gr/eidiseis/ygeia/14165-omilia-gia-tin-enallaktiki-iatriki-apo-ton-iatro-x-mavrothalassiti.html


Οποιοδήποτε περιεχόμενο στον Παρόντα Δικτυακό Τόπο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να απευθύνεστε σε αρμόδιο επαγγελματία υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου